WOK-010

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3939 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok-010. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:26 Was lekker
26 mei 2024 om 13:09 Ik heb 15 euro voor een grote wok besteld met shishuan broo die shisuan was smerig terwijl ik al heel lang bij jullie eet ik ga nooit meer bij jullie bestellen je kan toch niet alles duur maken en bezuinigen of je saus en ingrediënten
24 mei 2024 om 23:32 Bestelling geplaatst 2,5 uur van te voren eindstand sta ik te wachten op mijn eten op de gekozen bezorg tijd, bel ik met restaurant en beweren zij dat ik gebelt werd en geen gemiste oproepen ontvangen, mijn bestelling was geannuleerd
24 mei 2024 om 21:28 De bezorgtijd was 2 uur veel te lang op de bestel bon bij de levering stond uiterlijke bezorgtijden 19.07 nou het was een uur later Prijs kwaliteit niet in verhouding dit was echt de laatste keer dat we hier bestellen
15 mei 2024 om 21:06 Zeer snelle levertijd, nog lekkerder eten
13 mei 2024 om 12:24 Zoals altijd, erg lekker.
12 mei 2024 om 22:20 Goede service, lekkere eten
12 mei 2024 om 18:13 Geen volledige bestelling gekregen. Verder prima.
11 mei 2024 om 18:23 Eten was niet zo lekker de bruine rijst was niet echt lekker
8 mei 2024 om 11:50 Zoals altijd weer helemaal top !
7 mei 2024 om 23:21 Soms wel een beetje late bezorging maar alsnog heerlijke Wok!?
2 mei 2024 om 10:12 Het was niet slecht, alleen heb ik voor tauge betaald omdat ik rijst met tauge wilde eten. Ik kreeg alleen rijst. Ik vind het jammer want dat is niet wat ik besteld had. Je bestelt iets en betaalt voor die extra topping omdat je zo wilt eten. Jammer